Ontwikkeling, Bouwen en Begeleiding De Pont du Gard is een in de eerste eeuw na Christus door de Romeinen gebouwd aquaduct/brug. Het bouwwerk is 49 meter hoog en daarmee de hoogste antieke brug ter wereld. De brug bestaat uit 3 op elkaar geplaatste bogenrijen (6 bogen in de onderste laag, 11 in de tweede laag en 47 in de bovenste laag). Het gigantische bouwwerk werd door ongeveer duizend man voltooid in slechts 5 jaar! Afgezien van de hoogte onderscheidt de brug zich door de goede staat waarin hij nog steeds verkeert. Tegenwoordig dwingt dit bouwwerk dan ook ontzag af als een meesterwerk van menselijke vernuft. De Pont du Gard is de enige antieke brug met 3 verdiepingen die nog steeds overeind staat.

Ontwikkeling, Bouwen en Begeleiding

Wat heeft Pont du Gard met het bedrijfsresultaat van uw bedrijf te maken?

De belangrijkste basis van een brug (aquaduct) of een gebouw is de fundering. “Hoe complexer de constructie, des te belangrijker is de keuze voor de juiste fundering”. Deze stelling is toepasbaar in de privésituatie die een solide basis vraagt voor de opvoeding maar ook op de werkplek waar goede bedrijfsresultaten nagestreefd worden. Elk individu maakt deel uit van de fundering van een afdeling, elke afdeling maakt deel uit van de fundering van een organisatie. Daarmee kun je stellen dat elke individuele medewerker medebepalend is voor het bedrijfsresultaat van een organisatie.

Door te investeren in de ontwikkeling en de begeleiding van uw medewerkers, uw fundering, zullen de bedrijfsresultaten verbeteren. Wij zorgen voor de juiste samenstelling en ontwikkeling van uw medewerkers. Dit kan zowel door individuele maar ook door teamontwikkeling. Persoonlijke begeleiding kan separaat, maar ook tijdens een teambuilding worden toegepast.

Inschrijven via ons open programma kan via deze link: Opleidingen en Trainingen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.