Samen sturen op Houding, Gedrag en Gevoel hoe moeilijk is het om bij u medewerkers deze gedragingen te veranderen? Meer en meer ontstaat het bewustzijn dat de `zachte` kant onderdeel uit zal gaan maken van het personeelsbeleid. `Samen staan we sterk`, ` waarden gedreven fundamenten`, `veiligheid en kwetsbaarheid` zijn voorbeelden hiervan. Door de `harde` kant met de `zachte` kant van de bedrijfsvoering te koppelen, en deze inzichtelijk en meetbaar te maken wordt ook het sturen op de menselijke kant mogelijk gemaakt. Onze coaches maken samen met u een plan de campagne hoe wij deze verandering in uw bedrijf op gang kunnen brengen.

ik ben op mijn stage een fijnere collega, voel me meer gewaardeerd en ik ben ineens onderdeel van het team, lid van de familie.
Onze coach zal met behulp van onderstaande werkformulier uw medewerkers kunnen gaan sturen op houding, gedrag en gevoel.
De constructieve (wit) en behoudende (rood) ‘Soft Controls’ van de toolbox.

Wilt u weten hoe wij binnen uw organisatie de verandering op gang kunnen brengen?  

Want samen met u sturen wij op houding, gedrag en gevoel?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Selecteer onderwerp (verplicht)